Tuesday, November 10, 2009

SELEPAS BALIK " MEROKET "


Saya dengan Bro PokCik balik dari kelas murid-murid tua kat ampang tmn.cahaya.


Kasi sejuk enjin dulu baru balik dari meroket dgn PokCik motor dia power ada toyol siam + indo...eeeeeeeeee takut saya dibuatnya...


Relek kat luar umah dulu kasi sejuk lepas nie nak basuh pulak lepas tu simpan dlm kelambu....takut gigit nyamuk motor Pokcik nie..........eeee


tengok ler helmet Pokcik tu....biar ler orang kata kan gajah naik motor janji motor power..ekekek


aku pakai kelmet cap ayam jer...........aku ingat nak cari toyol kat siam balik raya haji nie......tak tahan..nie...dulu aku ada 2 ekor belang tempur 2 lejang honda hurricane ubah kepada honda sonic....lambat honda nak masuk ke malaysia jadi aku tangkap Belang pun belang janji ROCK.

2 comments:

  1. takpe sy pakai belalang sy pun ok aja, corner boleh ..straight takmau la..hehe

    ReplyDelete
  2. Bro....belang corner boleh terbang sekali tapi masuk longkang ler......ekekekeke

    ReplyDelete

LinkWithin