Friday, November 20, 2009

Hari nie...last day kat MIAT



Gambar kapal terbang ambil kat hangar UniKL MIAT .Kapal nie nak hantar balik student ojt kat sini dah tamat tempoh, bermula OJT pada 6/7/09 hingga 20/11/09.....hari berlalu dengan pantas kita tidak mampu kembalikan masa yang lalu...jadi jangan sia-sia masa depan anda.... jadi saya suruh beliau naik yang warna kuning tu.......ada berani...



tu..tengah sign mati dakwat merah untuk nak naik kapal terbang kat atas nak balik ke Temerloh antara hidup dan mati Mat Blue nie.....ekekekekekekek



Sempat lagi bergambar pada saat-saat akhir dihari perpisahan bersama dengan Syukri ( Mat Blue ) selama hampir 5 bulan OJT kat sini rasa macam 5 hari ..jer...setiap pertemuan pastinya ada perpisahan...sama ada hidup dan mati....ingat ilmu kita ada mesti diajar kepada orang lain pulak..jangan jadi angkuh,ego,sombong dan tak bersyukur apa yang diberikan, apabila dah berjaya nanti...



bergambar dengan Otai Aizal .....tengok tu blue dah nak tangkap nagis...ler pulak...tu....aaaa hai.....nagis .....ko..mat blue...



Sebenarnya banyak lagi gambar yang nak dimasukan nie cuma sebahagian , tu tengah buat motor kawalan dan banyak lagi latihan diberikan...cuma kepala otak x dapat masuk...yang tahu masuk asap jer...ekekekekek..



Oh...ya tak lupa selain latihan praktikal...latihan ICT pun hebat juga sempat ler buat macam-macam ........hanya dia yang tahu.....tak suruh pun main jugak komputer pun main jugak ....apa dia ingat komputer dapat bagi dia makan ...kalau kena cara dapat duit jugak..dapat bantu cari awek..boleh ler......



Mamat nie dah tak sabar dah nak balik, tengok semua dia dah bungkus nak buat balik kampung...tunjuk kat emak ayah...dia...dan awek sekali.....emmeemmeemem

Jadi akhir sekali saya doakan beliau semoga berjaya kehidupan,kerjaya dan menghoramati kedua -dua orang tuanya.....yang paling penting sekali kalau kita hendak dihormati oleh orang lain maka kita harus menghoramati terlebih dahulu,,, sama juga kalau hendak menjadi ketua yang bagus jadilah pengikut setia terlebih dahulu........ingat ler Mat Syukri pesanan saya nie.....dan utk diri saya sendiri......saya minta maaf banyak kalau ada terkasar bahasa mahupun perbuatan tanpa disedari.....jumpa lagi..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin