Thursday, November 12, 2009

Cap & Snow Cap - Shop Wan69



Nie dia Bro Wan69 owner shop tu ..mcm topi ada ,anda tengok pasti ler nak beli satu..dengan tuan kedai tu sekali sebab peramah sangat dan senang berkira...tak gitu...yang dia pegang tu adalah mask tutup hidung bukan nya coli bro...tu adalah mask tutup hidung semasa pakai helmet open...nie baru dinama keselamatan......harga sangat murah...mlm tu kawan saya tanya harga x sampai RM 20......jadi barang nie mampu kita miliki.......



Tengok nie Bro Aizal dah tangkap satu ....ada berkenan lagi ke bro....kat kedai wan nie saya pun tangkap jugak balaclava untuk dipakai dengan helmet full face...murah jer.....



penutup muka ala-ala pecah umah nie utk dipakai bersama helmet ......oh ya....kedai wan
no.69 blok A uptown shah alam sek.24.........sama-sama kita bantu sesama seagama........jumpa lagi........

No comments:

Post a Comment

LinkWithin