Tuesday, December 8, 2009

zoo negara.....KL dari bulan ke bumi.....



Dari bulan ke zoo negara..ekekeke...dia orang nak sangat ke zoo tengok haiwan dah nak pencen..apa ler x canggih langsung zoo malaysia nie......tapi aku dulu pun sibuk gak nak gie zoo nie.......



Iman bergambar bersama haiwan yang suka gantung leher dia sebab tu leher dia panjang dan tinggi..



nie aku hairan nak bergambar bersama gajah....cari yang cantik sikit....dah bau busuk hitam pulak tu...x cantik langsung gajah nie...ekekekeek




Berhenti jap nak bergambar nie....klip.....




Iman bersama ibunya.......



Kura-kura nie betul otai nie..x silap aku gie tahun 1985 dah ada nie....sekarang dia dah betul2 otai....



Anak-anak saya membesar di kawasan bandar banyak haiwan yang x kenal.....kambing pun x kenal.......betul patut aku bawa dia orang pergi melawat zoo lain ...lagi best...



Tikus belanda....goreng pun sodap nie...eeeeeee sehingga menjilap jari.....



Anak sulong saya bergambar kenangan sebelum balik ke bulan..semula...hahahahahah sekarang mereka gelak kat aku semula.....

9 comments:

  1. kambing pon x kenal. ini parah ni. haha

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah...
    Kerbau kenal tak?
    Zaman la ni susah nk jumpa kerbau. Kalau nk tengok kerbau, boleh mai Bidor.Ada satu kawasan tu, kerbau je yg ada.....Aku pn baru je tgk setelah bertahun lamanya tak jumpa kerbau.

    ReplyDelete
  3. nasib baik kenal kerbau.......takut tertukar dengan gajah ..susah nanti...ekekekekek

    ReplyDelete
  4. Dulu masa kat kolej aku masuk kelab "Frends of the zoo" tiap2 2 minggu dtg zoo keje2 charity. salah satu keje yang org zoo penah kasi ialah cuci cengkerang kura2 tu ha ha. ntahapahapa.

    ReplyDelete
  5. bkn main ek anak sulung bro tu berposing dlm gambar last tu, haha..
    ngikot bro kot...mesti bro suka posing gitu...

    ReplyDelete
  6. gajah comel ape..hehe

    p/s:gajah bau busuk ek ? takto plak :DD

    ReplyDelete
  7. besh...besh jln2 kt zoo negara...lst year br pegi..

    ReplyDelete
  8. jalan2 pergi zoo. best2. lama dah tak pergi sana. kalau nak spend masa lama2 dgn somebody boleh pergi zoo dari pagi sampai la zoo tutup. haha.

    ReplyDelete
  9. salam.. wah bestnyer pi jenjalan ngan family..

    sy pun dah lama tak pi zoo..

    n lom pernah agi masuk zoo negara.. sedey je rasa.. hahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin