Monday, July 18, 2011

Nak dapat duit dengan blogging ? Trafik tak kencang pon boleh dapat duit jugak. meh pasang HEARTBEAT meh

Tak dapat Buffered Earnings from Nuffnang? haa meh ler pasang HEARTBEAT pulak. meh nak ajar cara cara nak pasang iklan ni. trafik tak kencang pon boleh pasang jugak. masyukkk jugak HEARTBEAT ni. first of all. korang kena KLIK dekat iklan bawah ni







Klik atas ni



Lepas dah klik korang tekan dekat HEARTBEAT.MY yang aku bulat kan tu



Then, tekan "create account"





korang isi lah form semua apa yang dia nak tu. jawab dengan jujur. then klik "I agree..." tu dan klik "continue"



Then tekan "Join HB.."

Klik "online application"



Isi lah semua semua ni



Korang boleh pilih nak dia buat cara pembayaran macam mana. terpulang lah kat korang nak dia bagi cek or masuk terus dalam account korang pon boleh then tekan "I agree" pastu "continue"

tekan "get a code" untuk dapatkan code



korang boleh pilih nak letak code yang mana yang sesuai dekat blog korang


Kalau nak cek earnings, boleh lah tekan dekat "MY HB Affiliate" ni





ok selamat mencuba. orang nak bagi duit pon korang taknak? terpulang lah ye. Tapi yang aku boleh cakap. earnings dia cepat je naik. padahal aku baru je pasang. dah nampak perubahan. kalau korang tak percaya, cuba try pasang. tengok seminggu, mesti dah berkepuk earnings korang.


oh ye, jangan takut kalau Nuffnang korang hilang gliterrati ke hape. Nuffnang korang still glitterati sebab HEARTBEAT ni bukannya saingan nuffnang macam Adverlets, Innity or etc






nak pasang, klik banner atas ni and good luck! =)

Kalau suka boleh lah LIKE =)

2 comments:

  1. Aida pun baru je pasang iklan nie..hehe

    ReplyDelete
  2. ok terima kasih ada kemajuan bagus .....terbaik..

    ReplyDelete

LinkWithin